Tribina „Komunikacija u bliskim odnosima – njena važnost, odrednice i posljedice te mogućnosti i načini poboljšanja“

Na Filozofskom fakultetu u Zagrebu 20. rujna 2016. održana je tribina „Komunikacija u bliskim odnosima – njena važnost, odrednice i posljedice te mogućnosti i načini poboljšanja“ te predstavljanje projekta "Razvoj novog modela komunikacije prilikom sukoba u bliskim vezama".
Na Filozofskom fakultetu u Zagrebu 20. rujna 2016. održana je tribina „Komunikacija u bliskim odnosima – njena važnost, odrednice i posljedice te mogućnosti i načini poboljšanja“ koje je održala prof. dr. sc. Željka Kamenov s Odsjeka za psihologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu. U predavanju je iznijela teorijsku podlogu i empirijske spoznaje o značaju komunikacije u bliskim odnosima, stilovima komunikacije i njihovim posljedicama, činiteljima koji utječu na komunikaciju i ulozi komunikacije u održanju ili pogoršanju odnosa i prekidu veze. 

Na tribini je predstavljen i projekt "Razvoj novog modela komunikacije prilikom sukoba u bliskim vezama", koji je financiran od strane Europskog socijalnog fonda te proračunskih sredstava putem Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, a predstavila ga je voditeljica projekta Tina Krznarić, mag. psych., doktorandica na Odsjeku za psihologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu.  

U završnom dijelu stručnog predavanja/tribine, mr. sc. Andreja Kostelić-Martić, psihologinja iz Centra za kognitivno bihevioralnu terapiju u Zagrebu, podijelila je svoja iskustva iz praktičnog rada s parovima. 

Tribini i predstavljanju projekta prisustvovala je više od 130 psihologa i socijalnih radnika, ali i stručnjaka drugih srodnih zanimanja, te studenata. Tribina i predstavljanje projekta organizirani su u suradnji sa  
Sekcijom za psihologiju obitelji, braka i partnerstva Hrvatskog psihološkog društva

Fotografije s tribine održane 20. rujna 2016. možete pogledati OVDJE.

Predavanje prof.dr.sc. Željke Kamenov možete pronaći OVDJE.
Predavanje Tine Krznarić, mag.psych. možete pronaći OVDJE.
Predavanje mr.sc. Andreje Kostelić - Martić možete pronaći OVDJE.
Kontakt nositelja projekta
Naziv: Filozofski fakultet, Sveučilište u Zagrebu
Mjesto: 10 000 Zagreb
Ulica: Ivana Lučića 3
Država: Hrvatska
Telefon: +385 1 4092 202
Sadržaj ove publikacije/materijala isključiva je odgovornost Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu © 2015.
powered by Abacus Studio d.o.o.