08. – 12. srpanj 2015. KONFERENCIJA “SELF-REGULATION AND CLOSE RELATIONSHIPS - IARR MINI CONFERENCE”

Voditeljica projekta Tina Krznarić, suradnica na projektu dr. sc. Aleksandra Huić te mentorica projekta prof. dr. sc. Željka Kamenov sudjelovale su na međunarodnoj znanstvenoj konferenciji „Self-Regulation and Close Relationships“ održanoj u organizaciji VU University Amsterdam i International Association for Relationship Research. 
Voditeljica projekta Tina Krznarić, suradnica na projektu dr. sc. Aleksandra Huić te mentorica projekta prof. dr. sc. Željka Kamenov sudjelovale su na međunarodnoj znanstvenoj konferenciji „Self-Regulation and Close Relationships“ održanoj u organizaciji VU University Amsterdam i International Association for Relationship Research. Na konferenciji je sudjelovalo 100-injak sudionika iz Europe i Sjedinjenih Američkih Država specijaliziranih za područje samo-regulacije u bliskim odnosima što se direktno naslanja na znanstveno područje istraživanja koje se provodi našim projektom. Voditeljica i suradnica imale su priliku proširiti svoja postojeća znanja i upoznati se s najnovijim spoznajama i teorijama koje se razvijaju u ovom području.

Tina Krznarić je svoj rad predstavila u obliku poster izlaganja „Predicting constructive communication using the theory of planned behavior“. Poster s rezultatima možete preuzeti OVDJE 

Aleksandra Huić je svoj rad također predstavila u obliku poster izlaganja „Friendship Maintenance Strategies and Quality of Friendship“. Poster s rezultatima možete preuzeti OVDJE.

Više informacija o konferenciji možete pronaći na http://www.iarr2015amsterdam.nl/


Kontakt nositelja projekta
Naziv: Filozofski fakultet, Sveučilište u Zagrebu
Mjesto: 10 000 Zagreb
Ulica: Ivana Lučića 3
Država: Hrvatska
Telefon: +385 1 4092 202
Sadržaj ove publikacije/materijala isključiva je odgovornost Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu © 2015.
powered by Abacus Studio d.o.o.