Kontakt

Pošaljite nam poruku

Novosti

15. prosinca 2015. POČELO PRIKUPLJANJE PODATAKA U PRVOJ TOČKI MJERENJA

Dana 15. prosinca 2015. počeli su se prikupljati podaci u sklopu prve točke mjerenja istraživanja komunikacije prilikom sukoba u bliskim vezama. Nakon mjesec dana od ispunjavanja upitnika u prvoj točki mjerenja, sudionici će biti zamoljeni da sudjeluju i u drugoj točki mjerenja. Provedbu istraživanja odobrilo je Etičko povjerenstvo Odsjeka za psihologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu.

15. siječnja 2016. POČELO PRIKUPLJANJE PODATAKA U DRUGOJ TOČKI MJERENJA

Dana 15. siječnja 2016. započelo je prikupljanje podataka druge točke mjerenja u istraživanju komunikacije prilikom sukoba u bliskim vezama. U drugoj točki mjerenja sudjelouju samo oni sudionici koji su ispunili upitnik prve točke mjerenja.

Svibanj 2016., ZAVRŠENO PRIKUPLJANJE PODATAKA

Krajem svibnja 2016. godine završeno je prikupljanje podataka u sklopu istraživanja komunikacije prilikom sukoba u bliskim vezama. U istraživanju su sudjelovala 562 sudionika koja su odgovorila na pitanja u obje točke mjerenja. Zahvaljujemo svi sudionicima na sudjelovanju, a posebno našim studentima koji su regrutirali sudionike.

Predstavljanje projekta i tribina „Komunikacija u bliskim odnosima"

U utorak 20. rujna 2016. održat će se predstavljanje projekta te popratna tribina „Komunikacija u bliskim odnosima – njena važnost, odrednice i posljedice te mogućnosti i načini poboljšanja“. Predstavljanje će se održati u 13.00 sati u dvorani D6 na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, Ivana Lučića 3. 

PONOVLJENA TRIBINA I PREDSTAVLJANJE PROJEKTA

Zbog iznimnog interesa, u utorak 27. rujna 2016. ponovit će se predstavljanje projekta te popratna tribina „Komunikacija u bliskim odnosima – njena važnost, odrednice i posljedice te mogućnosti i načini poboljšanja“. Predstavljanje će se održati u 13.00 sati u dvorani D6 na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, Ivana Lučića 3. 

Više informacija za članove HPD-a možete pronaći na http://www.psihologija.hr/strucne-sekcije/sekcija-za-psihologiju-obitelji-braka-i-partnerstva/clanak...

Kontakt nositelja projekta
Naziv: Filozofski fakultet, Sveučilište u Zagrebu
Mjesto: 10 000 Zagreb
Ulica: Ivana Lučića 3
Država: Hrvatska
Telefon: +385 1 4092 202
Sadržaj ove publikacije/materijala isključiva je odgovornost Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu © 2015.
powered by Abacus Studio d.o.o.