Aktivnosti

08. – 12. srpanj 2015. KONFERENCIJA “SELF-REGULATION AND CLOSE RELATIONSHIPS - IARR MINI CONFERENCE”

Voditeljica projekta Tina Krznarić, suradnica na projektu dr. sc. Aleksandra Huić te mentorica projekta prof. dr. sc. Željka Kamenov sudjelovale su na međunarodnoj znanstvenoj konferenciji „Self-Regulation and Close Relationships“ održanoj u organizaciji VU University Amsterdam i International Association for Relationship Research. 

26. srpanj – 08. kolovoz 2015. EDUKACIJA IZ NAPREDNIH STATISTIČKIH ANALIZA

Voditeljica projekta Tina Krznarić i suradnica na projektu Aleksandra Huić završile su dvotjednu edukaciju iz naprednih statističkih analiza „Structural Equation Modelling“ u organizaciji European Consortium for Political Research (ECPR) koja je održana na Sveučilištu u Ljubljani.

29. – 31. listopada 2015. KONFERENCIJA SAVREMENI TRENDOVI U PSIHOLOGIJI, NOVI SAD, SRBIJA

Voditeljica projekta Tina Krznarić, suradnica na projektu dr. sc. Aleksandra Huić i mentorica projekta dr. sc. Željka Kamenov sudjelovale su na međunarodnoj znanstvenoj konferenciji „Savremeni trendovi u psihologiji“ održanoj u organizaciji Odseka za psihologiju Filozofskog fakultet u Novom Sadu, Srbija. Konferenciju je posjetilo oko 300-njak sudionika iz cijelog svijeta. 

04. – 07. studeni 2015. 23. GODIŠNJA KONFERENCIJA HRVATSKIH PSIHOLOGA, ŠIBENIK

Voditeljica projekta Tina Krznarić, suradnica na projektu dr. sc. Aleksandra Huić i mentorica projekta dr. sc. Željka Kamenov sudjelovale su na domaćoj znanstveno-stručnoj 23. Godišnjoj konferenciji hrvatskih psihologa održanoj u Šibeniku u organizaciji Hrvatskog psihološkog društva. Konferenciju je posjetilo oko 1000 hrvatskih psihologa i psihologica, prvenstveno zaposlenih u praksi.

28. rujna – 27. studenog 2015. EDUKACIJA „VODITELJ IZRADE I PROVEDBE PROJEKATA FINANCIRANIH IZ EU FONDOVA“

Voditeljica projekta Tina Krznarić i suradnica na projektu dr. sc. Aleksandra Huić pohađale su program edukacije naziva „Voditelj izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova“ u trajanju od ukupno 120 sati u organizaciji Algebre Zagreb. 

01. prosinca 2015. – 29. veljače 2016. STUDIJSKI BORAVAK ALEKSANDRE HUIĆ NA ISCTE-IUL U LISABONU, PORTUGAL

Početkom prosinca započeo je tromjesečni boravak suradnice na projektu Aleksandre Huić na Lisbon University Institute na Odsjeku za društvena istraživanja i intervencije (CIS-IUL).

07. siječnja – 04. veljače 2016. STUDIJSKI BORAVAK TINE KRZNARIĆ NA ISCTE-IUL U LISABONU, PORTUGAL

Početkom siječnja započeo je studijski boravak voditeljice projekta Tine Krznarić na Lisbon University Institute na Odsjeku za društvena istraživanja i intervencije (CIS-IUL). 

19. - 21. svibnja 2016., 20. DANI PSIHOLOGIJE U ZADRU

Voditeljica projekta Tina Krznarić, suradnica na projektu dr. sc. Aleksandra Huić i mentorica projekta dr. sc. Željka Kamenov sudjelovale su na međunarodnoj znanstveno- stručnoj konferenciji 20. Dani psihologije u Zadru  u organizaciji Sveučilišta u Zadru. Konferenciju je posjetilo oko 1000 hrvatskih psihologa i psihologica

6. - 8. srpnja 2016., 37th The Stress and Anxiety Research Society (STAR) CONFERENCE, ZAGREB

Voditeljica projekta Tina Krznarić, suradnica na projektu dr. sc. Aleksandra Huić i mentorica projekta dr. sc. Željka Kamenov sudjelovale su na međunarodnoj znanstveno- stručnoj konferenciji 37. konferenciji The Stress and Anxiety Research Society (STAR)  u organizaciji Udruženja istraživača za stres i anksioznost (STAR), Odsjeka za psihologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu, te Centra za kliničku psihologiju. 

20. - 24. srpanj 2016., INTERNATIONAL ASSOCIATION FOR RELATIONSHIP RESEARCH MAIN CONFERENCE, Toronto, Kanada

Voditeljica projekta Tina Krznarić, suradnica na projektu dr. sc. Aleksandra Huić i mentorica projekta dr. sc. Željka Kamenov sudjelovale su na međunarodnoj znanstvenoj konferenciji International Association for Relationship Research u Torontu, Kanada. Riječ je o najvećoj konferenciji istraživača iz područja bliskih odnosa u svijetu. 

Tribina „Komunikacija u bliskim odnosima – njena važnost, odrednice i posljedice te mogućnosti i načini poboljšanja“

Na Filozofskom fakultetu u Zagrebu 20. rujna 2016. održana je tribina „Komunikacija u bliskim odnosima – njena važnost, odrednice i posljedice te mogućnosti i načini poboljšanja“ te predstavljanje projekta "Razvoj novog modela komunikacije prilikom sukoba u bliskim vezama".

Novosti

15. prosinca 2015. POČELO PRIKUPLJANJE PODATAKA U PRVOJ TOČKI MJERENJA

Dana 15. prosinca 2015. počeli su se prikupljati podaci u sklopu prve točke mjerenja istraživanja komunikacije prilikom sukoba u bliskim vezama. Nakon mjesec dana od ispunjavanja upitnika u prvoj točki mjerenja, sudionici će biti zamoljeni da sudjeluju i u drugoj točki mjerenja. Provedbu istraživanja odobrilo je Etičko povjerenstvo Odsjeka za psihologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu.

15. siječnja 2016. POČELO PRIKUPLJANJE PODATAKA U DRUGOJ TOČKI MJERENJA

Dana 15. siječnja 2016. započelo je prikupljanje podataka druge točke mjerenja u istraživanju komunikacije prilikom sukoba u bliskim vezama. U drugoj točki mjerenja sudjelouju samo oni sudionici koji su ispunili upitnik prve točke mjerenja.

Svibanj 2016., ZAVRŠENO PRIKUPLJANJE PODATAKA

Krajem svibnja 2016. godine završeno je prikupljanje podataka u sklopu istraživanja komunikacije prilikom sukoba u bliskim vezama. U istraživanju su sudjelovala 562 sudionika koja su odgovorila na pitanja u obje točke mjerenja. Zahvaljujemo svi sudionicima na sudjelovanju, a posebno našim studentima koji su regrutirali sudionike.

Predstavljanje projekta i tribina „Komunikacija u bliskim odnosima"

U utorak 20. rujna 2016. održat će se predstavljanje projekta te popratna tribina „Komunikacija u bliskim odnosima – njena važnost, odrednice i posljedice te mogućnosti i načini poboljšanja“. Predstavljanje će se održati u 13.00 sati u dvorani D6 na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, Ivana Lučića 3. 

PONOVLJENA TRIBINA I PREDSTAVLJANJE PROJEKTA

Zbog iznimnog interesa, u utorak 27. rujna 2016. ponovit će se predstavljanje projekta te popratna tribina „Komunikacija u bliskim odnosima – njena važnost, odrednice i posljedice te mogućnosti i načini poboljšanja“. Predstavljanje će se održati u 13.00 sati u dvorani D6 na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, Ivana Lučića 3. 

Više informacija za članove HPD-a možete pronaći na http://www.psihologija.hr/strucne-sekcije/sekcija-za-psihologiju-obitelji-braka-i-partnerstva/clanak...

Kontakt nositelja projekta
Naziv: Filozofski fakultet, Sveučilište u Zagrebu
Mjesto: 10 000 Zagreb
Ulica: Ivana Lučića 3
Država: Hrvatska
Telefon: +385 1 4092 202
Sadržaj ove publikacije/materijala isključiva je odgovornost Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu © 2015.
powered by Abacus Studio d.o.o.