Publikacije

Ovdje možete pronaći publikacije vezane uz projekt.

Poster prezentiran na međunarodnoj konferenciji “SELF-REGULATION AND CLOSE RELATIONSHIPS - IARR MINI CONFERENCE”

Krznarić, T., Kamenov, Ž. (2015). Predicting constructive communication using the theory of planned behavior.

Poster prezentiran na konferenciji “SELF-REGULATION AND CLOSE RELATIONSHIPS - IARR MINI CONFERENCE”

Huić, A., Smolčić, I. (2015). Friendship maintenance strategies and quality of friendship. 

Prezentacija s konferencije Savremeni trendovi u psihologiji, Novi Sad, Srbija

Krznarić, T., Kamenov, Ž., Huić, A. (2015). Vremenske perspektive i odnos roditelja kao prediktori obrazaca komunikacije u bliskim vezama.

Prezentacija s 23. Godišnje konferencije hrvatskih psihologa, Šibenik, Hrvatska

Krznarić, T., Kamenov, Ž., Huić, A. (2015). Razlike u objašnjavanju partnerovog negativnog ponašanja s obzirom na iskustvo odnosa među roditeljima i kvalitetu sadašnje veze.

Poster prezentiran na međunarodnoj konferenciji "INTERNATIONAL ASSOCIATION FOR RELATIONSHIP RESEARCH MAIN CONFERENCE”

Krznarić, T., Huić, A. i Kamenov, Ž. (2016). Using the Theory of planned behavior to predict constructive communication during relationship conflict.

Prezentacija s međunarodne konferencije "INTERNATIONAL ASSOCIATION FOR RELATIONSHIP RESEARCH MAIN CONFERENCE”

Huić, A., Krznarić, T. i Kamenov, Ž. (2016). Relationship efficacy beliefs and communication patterns during conflict resolution in dating relationships – an APIM approach.

Prezentacija s međunarodne konferencije 20. Dani psihologije u Zadru

Krznarić, T., Huić, A. i Kamenov, Ž. (2016). Efekti akterovog i partnerovog atribucijskog stila na komunikaciju prilikom sukoba u intimnoj vezi.

Prezentacija s međunarodne konferencije "37th STAR Conference Zagreb ”

Huić, A., Krznarić, T. i Kamenov, Ž. (2016). Time perspective, perceived stress, self-control and relationship satisfaction in heterosexual dating relationships.

Prezentacija Tine Krznarić s predstavljanja projekta održanog 20. rujna 2016. godine

Prezentacija mr.sc. Andreje Kostelić Martić s tribine

Prezentacija mr.sc. Andreje Kostelić Martić s tribine „Komunikacija u bliskim odnosima – njena važnost, odrednice i posljedice te mogućnosti i načini poboljšanja“

Prezentacija prof.dr.sc. Željke Kamenov s tribine

Prezentacija prof. dr. sc. Željke Kamenov s tribine „Komunikacija u bliskim odnosima – njena važnost, odrednice i posljedice te mogućnosti i načini poboljšanja“.

Fotogalerija s predstavljanja projekta i tribine, 20. rujna 2016.

Novosti

15. prosinca 2015. POČELO PRIKUPLJANJE PODATAKA U PRVOJ TOČKI MJERENJA

Dana 15. prosinca 2015. počeli su se prikupljati podaci u sklopu prve točke mjerenja istraživanja komunikacije prilikom sukoba u bliskim vezama. Nakon mjesec dana od ispunjavanja upitnika u prvoj točki mjerenja, sudionici će biti zamoljeni da sudjeluju i u drugoj točki mjerenja. Provedbu istraživanja odobrilo je Etičko povjerenstvo Odsjeka za psihologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu.

15. siječnja 2016. POČELO PRIKUPLJANJE PODATAKA U DRUGOJ TOČKI MJERENJA

Dana 15. siječnja 2016. započelo je prikupljanje podataka druge točke mjerenja u istraživanju komunikacije prilikom sukoba u bliskim vezama. U drugoj točki mjerenja sudjelouju samo oni sudionici koji su ispunili upitnik prve točke mjerenja.

Svibanj 2016., ZAVRŠENO PRIKUPLJANJE PODATAKA

Krajem svibnja 2016. godine završeno je prikupljanje podataka u sklopu istraživanja komunikacije prilikom sukoba u bliskim vezama. U istraživanju su sudjelovala 562 sudionika koja su odgovorila na pitanja u obje točke mjerenja. Zahvaljujemo svi sudionicima na sudjelovanju, a posebno našim studentima koji su regrutirali sudionike.

Predstavljanje projekta i tribina „Komunikacija u bliskim odnosima"

U utorak 20. rujna 2016. održat će se predstavljanje projekta te popratna tribina „Komunikacija u bliskim odnosima – njena važnost, odrednice i posljedice te mogućnosti i načini poboljšanja“. Predstavljanje će se održati u 13.00 sati u dvorani D6 na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, Ivana Lučića 3. 

PONOVLJENA TRIBINA I PREDSTAVLJANJE PROJEKTA

Zbog iznimnog interesa, u utorak 27. rujna 2016. ponovit će se predstavljanje projekta te popratna tribina „Komunikacija u bliskim odnosima – njena važnost, odrednice i posljedice te mogućnosti i načini poboljšanja“. Predstavljanje će se održati u 13.00 sati u dvorani D6 na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, Ivana Lučića 3. 

Više informacija za članove HPD-a možete pronaći na http://www.psihologija.hr/strucne-sekcije/sekcija-za-psihologiju-obitelji-braka-i-partnerstva/clanak...

Kontakt nositelja projekta
Naziv: Filozofski fakultet, Sveučilište u Zagrebu
Mjesto: 10 000 Zagreb
Ulica: Ivana Lučića 3
Država: Hrvatska
Telefon: +385 1 4092 202
Sadržaj ove publikacije/materijala isključiva je odgovornost Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu © 2015.
powered by Abacus Studio d.o.o.